Fredag

Fredag o jag o Wille har tillbringat fm med att städa o tvätta.
Nu sover han o när han vaknar ska vi gå bort o kolla till Erina som idag e på dygn 335 (beräknad idag). Imorse var de inte nått på G iaf. Hon som alltid enligt förra ägaren fölat 2v för tidigt. Men inte här inte.
Känns bra iaf att vi kollade henne i höstar så vi vet ju iaf att hon e dräktig, sen har ja både kännt o sett fölis sparka.

Trodde ju för 2v sedan att katten inte är dräktig men nu har hon börjat tjockna till, en bulle på magen o hon e alltid jätte slank. Så om de kommer kattungar så blir de i slutet ¨på maj ungefär. Nån som e intresserad så säg till.

Idag kommer Carro o rider Caramia, förre helgen när hon va här gick de inte alls bra, varken lördagen lr söndagen, vet inte va de var med henne men Caramia var en rikigt Bitch, gjorde allt för att få av Caroline, men de gick inte. Man kunde inte ta i henne, inte skänkla inget passade damen. Vilket e konstigt för hon har vart så himla trevlig o lätt innan. Hon går alltid fram, mjuk o lätt. Hoppas på att se den vanliga Caramia idag.
Annars har vi bestämmt att hon ska få vila ett tag, ska ta henne till tandis o sen när hon e på bete hos Carro ska hon få rida henne nån månad. Betäckningen vet jag inte till 100 när den blir av... Hon borde enligt beräkningen brunsta i veckan... Så får bli o köra henne då.

Nu ska ja glo på nätet innan Wille vaknar... Ska beställa lite grejer...

Kommentarer
Postat av: Agneta

hej ha en skönt fredag och valborg verkar ha fullt upp nu då och sen med.Så söta är ju kattungar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback