Mina hästar har damp

Var precis ute med Tira, då började hästarna dampa gärnet. Nästan så att man kan tro att Caramia ville visa upp sig. Hehe... Hon har börjat ligga mkt på dagarna, undra om hon har växtverk eller nått??
Emma har ändrat sig en hel del sedan vi fick hem henne, hon är väldigt enkel att hantera och lär sig snabbt men samtidigt kommer de småbus, men hon e ju bara 1år och shetslandsponny, de förklarar ju allt.
Denna veckan som varit har vi ju promenerat i skogen 2ggr och har gått över presenningar, hoppat över diken, vart vid bilen när tomas startat den, tutat, haft fläkten på, när vindrutetorkarna vart på och dom bryr sig inte de minsta.
Dom har tränat på att gå i trappor och Caramia var på väg in i Svärmors å svärfars inglasande varanda, hon vade framhovarna på sista trappsteget in. Haha :)

Undrar om Ella blivit dräktig?? :) Hoppas verkligen på det. Ska bli väldigt kul att se vad de kan bli.
Har ju bara sett med en å samma pappa till hennes 3föl, nu blir de ändring på det.
Nästa år om Diestro är i avel då så kanske vi använder honom en sista gång då han e så gammal. Eller kanske en annan PRE?
Fast vi får se då, finns så otroligt många fina hingstar, skulle vilka betäcka  henne med Sandakan, tror de skulle kunna bli rikigt nice :)

Imorse när Tomas åkte till jobbet låg jag å tänkte på bebisen som e i magen, har ju snart gått halva tiden :)
På onsdag ska vi på ultraljud :)

Ne ska dra nu.
Men cyckla lungt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback